Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Від білої тростини до відкритих сердець"

Дата: 16.10.2023 13:14
Кількість переглядів: 258

Фото без опису15 жовтня щороку в світі відзначається День Білої тростини - це важлива дата для всього суспільства, яке не повинно забувати про те, що незрячі люди є повноцінними членами суспільства. Головні гасла Міжнародного дня білої тростини - толерантність, рівноправність та інтеграція.

В рамках заходів, присвячених цьому дню, керівництво Добропільської міської військової адміністрації відвідало сім’ї осіб з інвалідністю по зору, щоб поспілкуватися з ними, підтримати та з’ясувати проблемні питання, з якими вони зіштовхуються у повсякденному житті для подальшого їх вирішення.

"Головна мета цього заходу – ще раз привернути увагу громадськості до проблем незрячих людей, які часом подовгу залишаючись непоміченими, живуть поруч з нами і не бачать всіх фарб навколишнього світу, щоб зрозуміти і прийняти один одного такими, які всі ми є. Я хочу висловити кожному з них свою повну підтримку та повагу. Солідарність із такими людьми і посильна допомога – це ознака сучасної людини, яка розуміє їх проблеми і готова завжди прийти на допомогу" - відзначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь