Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Від білої тростини до відкритих сердець"

Дата: 16.10.2023 13:14
Кількість переглядів: 234

Фото без опису15 жовтня щороку в світі відзначається День Білої тростини - це важлива дата для всього суспільства, яке не повинно забувати про те, що незрячі люди є повноцінними членами суспільства. Головні гасла Міжнародного дня білої тростини - толерантність, рівноправність та інтеграція.

В рамках заходів, присвячених цьому дню, керівництво Добропільської міської військової адміністрації відвідало сім’ї осіб з інвалідністю по зору, щоб поспілкуватися з ними, підтримати та з’ясувати проблемні питання, з якими вони зіштовхуються у повсякденному житті для подальшого їх вирішення.

"Головна мета цього заходу – ще раз привернути увагу громадськості до проблем незрячих людей, які часом подовгу залишаючись непоміченими, живуть поруч з нами і не бачать всіх фарб навколишнього світу, щоб зрозуміти і прийняти один одного такими, які всі ми є. Я хочу висловити кожному з них свою повну підтримку та повагу. Солідарність із такими людьми і посильна допомога – це ознака сучасної людини, яка розуміє їх проблеми і готова завжди прийти на допомогу" - відзначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь