Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг до Дня ментального здоров'я

Дата: 12.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 186

В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров`я «Ти як?» фахівцями КНП «Добропільський ЦПМСД» проведено інформаційний захід за участі вчителів, фахівців соціальних служб, психологів.

Всесвітній день ментального здоров’я – це привід нагадати, як важливо чесно відповісти собі на питання «Ти як?», поставити його друзям, близьким, простягнути руку допомоги.

Під час заходу працювала команда психологів, котрі навчали навичкам самодопомоги, на відео екранах транслювалися тематичні відеоуроки. Також педагоги та психологи розбились на невеличкі групи і працювали з дітьми в окремих приміщеннях. Психологи управління соціального захисту населення провели виїздні акції для спілкування з особливо вразливими верствами населення. 

В громадських місцях (УПФУ, УСЗН, ДПРЗ, Поліція, лікарні, гуманітарні штаби) розміщені бюлетені та плакати «Ти як?» з QR кодами громадських організацій, які надають психологічну допомогу та мобільні стенди з QR кодом, який має посилання на відеоуроки. Наприкінці заходу учасники пройшли анкетування - «доріжку ментального здоров'я» та отримали продуктові набори від Всесвітньої продовольчої програми Team4 UA.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь