Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемоги та рекорди важкоатлетів Донецької області на чемпіонаті України серед юніорів і молоді

Дата: 11.10.2023 08:44
Кількість переглядів: 140

З 1 по 7 жовтня в місті Коломия відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років та серед молоді до 23 років.

Донецьку область на змаганнях представили 13 спортсменів, з яких 10 зійшли на п’єдестал пошани. За сумою двоборства в активі Донеччини 6 золотих, 3 срібних та 1 бронзова нагороди.

Цікаву боротьбу за звання переможця вагової категорії до 102 кг серед юніорів до 20 років вели два представники Донеччини. У сумі двоборства першим тут став Андрій Боровський (Бахмут/Білозерське, ДОСФКСП ім. С.Бубки / ШВСМ/ОСДЮСШОР), із результатом 334 кг (147 кг + 187 кг), срібну медаль завоював – Ілля Кисельов (Бахмут/Добропілля, ДОСФКСП ім. С. Бубки/ДЮСШ Добропілля) із результатом 320 кг (152 кг + 168 кг).

Вітаємо першого тренера-викладача Ігоря ІВАНОВА та його вихованця Іллю КИСЕЛЬОВА, який продовжує показувати свою спортивну майстерність на змаганнях високого рангу. Подальших Перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь