Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дзюдоїсти поповнили медальну скарбницю Добропілля

Дата: 07.11.2023 19:20
Кількість переглядів: 390

Фото без описуЗ 04 по 06 листопада 2023 р. в м. Полтава відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 15 років, у якому вдало виступили представники Добропілля. Змагання зібрали близько 150 юних дзюдоїстів з Донецької та Полтавської областей.

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради (тренер - Ірина ЧЕРКАСОВА) потужно провели поєдинки та гідно представили Донеччину на татамі.
Четверо юних добропільчанок підіймалися на вищу ступінь п’єдесталу пошани - Степанова Ольга, Кісельова Софія, Крамна Мирослава, Полонська Марія.
Стільки ж спортсменів посіли другі місця – Бурдіна Альона, Тарасова Софія, Приймак Іван, Дикопавленко Олександра.
Також в активі добропільських борців три бронзові нагороди, які отримали - Дяченко Сергій, Шишкіна Діана, Кучерук Дар'я.
"На жаль в умовах сьогодення часто недооцінюється роль фізичного виховання та спорту для молодого покоління. Утім, це надзвичайно актуальний і потрібний напрям розвитку, юнаків та дівчат, здорової і сильної нації, яка мужньо бореться за перемогу і на яку покладена місія подальшої відбудови нашої держави", - відзначив очильник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь