Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про державну підтримку сільгосптоваровиробників, які використовують меліоровані землі

Дата: 10.11.2023 10:44
Кількість переглядів: 110

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації повідомляє, що з 01 листопада по 20 листопада 2023 року Мінагрополітики розпочинає прийом заявок та документів для отримання державної підтримки (https://minagro.gov.ua/news/do-uvagi-silskogospodarskih-tovarovirobnikiv-yaki-vikoristovuyut-meliorovani-zemli2) через Державний аграрний реєстр (https://www.dar.gov.ua/) на виконання положень Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання державної підтримки сільськогосподарським товаровиробникам, які використовують меліоровані землі, та організаціям водокористувачів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2021 р. № 1070 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 р. № 1110).

Вчасно поданими вважаються документи, які надійшли до Державного аграрного реєстру до 20 листопада поточного року включно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь