Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованка добропільського ЦДЮТ перемогла у всеукраїнському конкурсі

Дата: 14.11.2023 09:25
Кількість переглядів: 185

В Українському державному центрі позашкільної освіти підбили підсумки Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси».

Юні українські таланти надали свої здобутки у семи номінаціях і в двох з них журі відзначило вихованку  студії ТБ і преси «Рожевий слон» Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти Добропільської міської ради Єлизавету Кабанець. У номінації «Фото-, кіно-, відео творчість» Єлизавета посіла перше місце,  а в номінації «Літературна творчість» - друге.

Керівники студії Євген Сагайдак та Тетяна Лисенко розповіли, що Єлизавета представила на конкурс документальний фільм "Пам’яті Ярослава Чалого" про нашого земляка, який загинув, захищаючи Батьківщину та вірш "Крик душі" про жахіття війни.

"COVID, а потім майже два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення рф в Україну привчили викладачів-позашкільників ЦДЮТ до дистанційної роботи. Вони змогли адаптуватись до цих викликів, продовжили заняття з дітьми, і як наслідок, мають гарні результати у всеукраїнських конкурсах і фестивалях, - відзначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. -  Тож велика вдячність всім їм за наполегливу працю, натхнення та творчий імпульс".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь