Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Комунікаційна податкова платформа працює!

Дата: 16.11.2023 15:01
Кількість переглядів: 198

Шановні платники! ГУ ДПС у Донецькій області інформує, що задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю в Головному управлінні працює Комунікаційна податкова платформа.

Нагадуємо, представники бізнесу та громадськості можуть звернутись на електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС у Донецькій області за адресою dn.ikc@tax.gov.ua. з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою.

Для зручності спілкування рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті. Тож, запрошуємо платників податків Донеччини до спілкування за допомогою Комунікаційної податкової платформи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь