Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добропільці беруть участь в «Днях освіти Донеччини»

Дата: 17.11.2023 08:59
Кількість переглядів: 217

В Києві урочисто відкрилися «Дні освіти Донеччини», які обʼєднали управлінців та освітян Донецької області та регіонів-партнерів: Львівської та Хмельницької областей.

Делегацію освіти Добропілля представляють Інна Кальченко, начальник відділу освіти, Наталья Курдя, головний спеціаліст відділу освіти та Ірина Гордієнко, директорка ЦПРПП.

Під час урочистостей було підписано Меморандум про співпрацю між Департаментом освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації та Національною академією педагогічних наук України. Він передбачає взаємодію та координацію зусиль обох сторін з вирішення актуальних питань науково-освітнього розвитку України, а саме: розвиткові психологічної служби системи освіти, осучасненню військово-патріотичного виховання, підтримка молодіжних ініціатив та інше.

У межах Днів освіти Донеччини будуть опрацьовані питання щодо організації освітнього процесу на деокупованих та тимчасово окупованих територіях, оптимізації мережі закладів освіти, створення освітніх консультаційних пунктів і хабів, реалізації міжрегіональних проєктів у Донецькій, Львівській та Хмельницькій областях.

В перший день відбулася робота ІХ обласної науково-практичної конференції «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні», де області-партнери обмінюються досвідом із зазначеного питання, визначають шляхи спільної взаємодії та обговорюють вектори розвитку громадянської освіти.

«Вчителі Добропільської громади мають великий досвід роботи на прифронтовій території в умовах дистанційної освіти. Впевнений, що їхні здобутки отримають гідну оцінку та зацікавленість з боку колег з інших областей, - зазначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. – Також наші педагоги матимуть змогу перейняти все краще, що створюють освітяни України. В цьому і є єдність нашої країни, запорука нашої перемоги над ворогом».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь