Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комунальники Добропілля розчищають дороги та тротуари

Дата: 22.11.2023 18:49
Кількість переглядів: 111

Перший сніг та мороз не виявилися несподіванкою для комунальників Добропілля. Вже 20 листопада вони приступили до розчищення доріг та тротуарів.


«Загалом на проїжджі частини та тротуари громади вийшли чотири трактори та комбінована дорожня машина, - повідомив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. – Загалом ми маємо шість одиниць техніки, пристосованої для ліквідації наслідків снігопадів та оперативної розчистки основних магістралей в перші години ліквідації негоди».


Однак, як часто буває у нашому примхливому кліматі, короткочасна відлига змінилася морозною погодою, що призвело до зледеніння тротуарів.


«Посипка тротуарів піском не припиняється, - продовжив Андрій Олександрович. – Однак слід зазначити, що існує певний дефіцит двірників, тому вони не в змозі одночасно посипати всі пішохідні зони».


Згідно прогнозам  синоптиків, нас очікують погодні «гойдалки» найближчими днями. Після 11-градусних нічних морозів прийде потепління, яке знову зміниться заморозками. Тому слід бути обережними і дотримуватись елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь