Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь громади в рамках проєкту запобігання та протидії домашньому насильству

Дата: 23.11.2023 11:11
Кількість переглядів: 137

21-22 грудня 2023 року відбувся навчально-ознайомчий візит керівників міст та громад-учасників проєкту до міст з ефективними практиками розбудови місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству. Від Добропільської громади брала участь керуючий справами з питань організаційної діяльності виконавчого комітету міської ради Юлія Літвінова.

Під час візиту було презентовано механізм розбудови місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству, ознайомлення з діяльністю спеціалізованих служб та сервісів для постраждалих від домашнього насильства.

Також своїм досвідом розбудови системи запобігання та протидії насильству у місті Києві поділилася Марина Хонда, заступниця голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

В рамках дводенного заходу відбувся обмін досвідом з колегами-керівниками інших міст та громад, де даний проєкт вже реалізований або знаходиться на завершальній стадії. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь