Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Донеччини долучились до тренінгів по публічним закупівлям

Дата: 24.11.2023 17:07
Кількість переглядів: 222

Понад 40 представників територіальних громад області та структурних підрозділів Донецької обласної державної адміністрації взяли участь у двох тренінгах «Публічні закупівлі: новації та особливості проведення під час воєнного стану», які проходили у місті Дніпро.

Під час тренінгів учасники ознайомились як з теоретичною, так із практичною стороною реалізації Закону України «Про публічні закупівлі» та постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». Зокрема, були розглянуті питання планування закупівель та пороги, ринкові консультації, закупівлі з Особливостями, укладання договору про закупівлю тощо.

Захід організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах проєкту «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Такі навчання допоможуть покращити контроль за використанням державних коштів, який здійснює робоча група "Прозорість та підзвітність" спільно з правоохоронцями області. Громада має знати куди, як і на що витрачаються бюджетні кошти під час воєнного стану, а для цього мають бути підготовлені фахівці, які аналізуватимуть доцільність використання коштів та реалізації програм з відновлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь