Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Добропільщині вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Дата: 25.11.2023 14:30
Кількість переглядів: 152

В нашій історії є сторінки, які дуже боляче згадувати, але які неможливо забути. Злочини, які доводять, що жорстокість і цинічність не мають меж. Трагедії, настільки великі, що людство ще не вигадало слів, щоб описати той біль, який пережили українці 90 років тому.
На Добропільщині вшанували пам’ять жертв Голодоморів. Керівники Добропільської громади на чолі з начальником військової адміністрації Андрієм БОНДАРЕНКО поклали квіти до пам'ятного знаку жертвам Голодомору у Ганнівському старостаті. Також річниці Голодомору були присвячені заходи, які пройшли біля меморіалу у місті Добропілля та інших старостинських округах.

«Минуло 90 років злочину, який вчинив тоталітарний сталінський режим проти нашого народу, народу України, - зазначив Андрій БОНДАРЕНКО. -  Ми ніколи не забудемо про новий геноцид, який прямо зараз вчиняється росією проти Українського народу — з тією самою метою — позбавити нас права на існування, як народу і держави, знищити нашу ідентичність. Але цього разу ми всі разом, згуртовані та незламні!  Пам'ятаймо! Єднаймося! Переможемо!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь