Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наслідки негоди у Добропільській громаді

Дата: 28.11.2023 08:53
Кількість переглядів: 109

Негода, яка пройшлася деякими регіонами країни, лише зачепила населені пункти Добропільської МТГ. Однак деякі пошкодження все ж були спричинені. Саме про них, а також про ліквідацію наслідків негоди йшла мова під час наради, яка пройшла в Добропільській МВА.

Керівники організацій, підприємств, установ, комунальних закладів, 19 ДПРЗ, відділення поліції N1 повідомили про наслідки негоди.

Найбільш значними стали пошкодження покрівлі у Білицькому Палаці спорту та Добропільському НВК-ліцеї. Також зафіксовані випадки незначних пошкоджень на покрівлях житлових будинків, соціальних об'єктів, падіння дерев, електроопор тощо.

Сильний вітер викликав обриви ліній електропостачання. Так, частково знеструмленими виявилися населені пункти Святогорівського та Світлівського старостатів. На ліквідацію поривів енергетики направили 4 аварійні бригади в міста та села Добропільської громади.

До ліквідації наслідків негоди вже приступили, але розслаблятися зарано, адже погода буде нестійкою ще як мінімум декілька діб.

Будемо обережними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь