Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання гуманітарної допомоги у Добропільській громаді

Дата: 28.11.2023 15:32
Кількість переглядів: 535

У зв`язку з численними надходженнями звернень громадян до Урядової телефонної «гарячої лінії» щодо надання гуманітарної допомоги Добропільська міська військова адміністрація надає мешканцям громади наступне роз`яснення.

У м. Білицьке видача здійснюється Гуманітарним штабом, який розташований у ЦКД м. Білицьке за адресою: вул. Миру, 34.

У Ганнівському, Світлівському, Святогорівському старостинських округах видача допомоги здійснюється за адресами розташування старостатів.

Критерії та умови отримання гуманітарної допомоги в цих населених пунктах можна уточнити безпосередньо у штабах.

Видача гуманітарної допомоги особам, які проживають на території міста Добропілля, здійснюється Гуманітарним штабом, розташованим у ЦКД м. Добропілля за адресою: вул. Фестивальна, буд. 21 (довідки за телефонами: 066-603-90-65, 066-58-36-448).

Продуктові набори отримують повнолітні мешканці м. Добропілля один раз на два місяці. Для цього треба заповнити з 01 по 10 число кожного місяця онлайн-заявку, яка розміщується на міських електронних інформаційних ресурсах. У приміщенні штабу волонтери реєструють тих, хто не в змозі самостійно оформити реєстрацію онлайн. Щомісяця дата реєстрації в штабі оновлюється.

Після моніторингу поданих заявок волонтери штабу телефонують отримувачам та призначають дату та час отримання набору. Час обслуговування - з понеділка по четвер, з 09.00 до 14.00. Продуктовий набір видається за наявності оригіналів документів, які посвідчують особу.

 Обслуговування громадян, які мають статус внутрішньо переміщеної особи (далі - ВПО), отриманий протягом 2022 - 2023 років, здійснюється щоп`ятниці з 09.00 до 13.00. Продуктові набори повнолітні ВПО отримують щомісяця, за живою чергою, за наявності оригіналів документів, які посвідчують особу, та довідки ВПО, виданої управлінням соціального захисту населення Добропільської міської ради. Набори гігієни видаються ВПО при першому їх зверненні до штабу, а в подальшому -  за наявності, про що особи повідомляються у телефонному режимі.

Періодично до населених пунктів громади завозиться безкоштовний хліб (за рішенням і в кількості, визначеній благодійниками), про що населення сповіщається шляхом публікації оголошень на міських електронних інформаційних ресурсах.

У рамках співпраці Добропільської міської військової адміністрації з благодійними організаціями та фондами час від часу надходить цільова гуманітарна допомога, а саме: продуктові набори, набори гігієни, засоби догляду, одяг, посуд, товари побутового вжитку. Вона розповсюджується серед певних пільгових категорій населення, визначених благодійниками, а її видача і умови отримання анонсуються на міських електронних інформаційних ресурсах.

Гуманітарний штаб м. Добропілля не отримує лікарських засобів, а також не здійснює доставку допомоги адресату додому.

Крім того, у штабі створено пункт видачі вживаного одягу, де люди, які залишились без найнеобхідніших речей, можуть підібрати собі одяг.

Таким чином, просимо врахувати вищезазначену інформацію при зверненні до Урядової телефонної «гарячої лінії».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь