Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Києві пройшов  Форум місцевого економічного розвитку

Дата: 29.11.2023 09:15
Кількість переглядів: 182

У столиці України за сприяння кількох Міністерств та Всеукраїнської Асоціації ОТГ, відбувся Форум місцевого економічного розвитку для територіальних громад.


Під час форуму його учасники обговорили питання щодо залучення донорського фінансування для підтримки проєктів місцевого економічного розвитку, перспективи розвитку напрямку роботи Всеукраїнської Асоціації ОТГ, підтримки місцевого бізнесу як основного джерела наповнення бюджетів територіальних громад.
Також був презентований проєкт Асоціації ОТГ «Шлях додому», а саме історії дерелокації бізнесів на деокуповані території.


Керуючий справами з питань організаційної діяльності виконавчого комітету міської ради Юлія Літвінова, яка  брала участь у форумі, поділилася думками щодо заходу: «Безперечно, що підтримка та розвиток малого та середнього бізнесу є одним із напрямків діяльності Добропільської військової адміністрації. Проекти трансформації вугільних регіонів, до яких долучилася і наша громада, націлені саме на те, щоб вага місцевого бізнесу у надходженнях до бюджету зростала. Головне – це формування діалогу органів влади з представниками малого та середнього бізнесу, плідна співпраця, яка буде сприяти розвитку громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь