Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Добропіллі запрошують долучитися до активності «Кроки до допомоги»

Дата: 29.11.2023 10:00
Кількість переглядів: 118

У межах міжнародної акції «16 днів проти насильства» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, Добропільська  громада, яка є учасником проєкту «Міста і громади, вільні від  домашнього насильства», долучилась  до активності «Кроки до допомоги». До заходу були залучені представники Добропільського міського центру соціальних служб, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради, служби у справах дітей Добропільської міської ради, поліції.

Активність «Кроки до допомоги» покликана продемонструвати, що допомога завжди поруч та звертатися за нею – це прості та важливі кроки. Також під час активності мешканці громади через історію особи, яка потрапила у коло насильства, але вирвалася з нього, можуть дізнатися, як важливо вчасно звернутися за допомогою до спеціалізованих служб підтримки.

Взяти участь у активності може кожний охочий  мешканець громади. Активність розташована в місті Добропілля, вздовж проспекту Шевченка та починається біля  пам'ятника Кобзарю. Акція триватиме до 10 грудня включно.

На учасників очікує багато цікавої та корисної інформації, адже впродовж усього маршруту розміщені таблички з QR-кодами з посиланнями на інформаційні матеріали про акцію, сервіси допомоги для постраждалих та інше.

Окремо звертаємося до активних користувачів соціальних мереж підтримати акцію на своїх сторінках. Адже на фінальній табличці можна знайти посилання на Insta-маску та рамку для фото на Facebook.

Також повідомляємо, якщо ви стикаєтесь з проявами насильства, невідкладно повідомляйте  у поліцію за телефоном 102 або звертайтесь до Добропільського міського центру соціальних служб за адресою місто Добропілля, вулиця Івана Франка, 23 або  за телефоном  0951259665.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь