Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Якщо рідні зникли безвісти на війні: куди звертатися в Донецькій області

Дата: 29.11.2023 18:57
Кількість переглядів: 299

1 жовтня 2023 року відбулися зміни у координації пошуку українців, які зникли безвісти за особливих обставин. Згідно прийнятих документів ці функції покладені на Міністерство внутрішніх справ України.

Раніше координацією пошуку займалося Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, однак Постановою Кабміну від 12 вересня 2023 р. № 975 прийнято рішення щодо передачу цих повноважень від Мінреінтеграції до МВС,в якому створено Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин). Функціонал щодо зниклих безвісти передано, крім МВС, також Міноборони та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.
Із 1 жовтня 2023 року запрацювала Гаряча лінія Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. У разі виникнення питань щодо порядку отримання Витягу з Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, можна звертатися:

на гарячу лінію Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, за номером: 0800 10 33 33;

на електронну адресу: bezvisty.info@mvs.gov.ua.

В Донецькій області Регіональний представник Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Черніков Костянтин працює за адресою: місто Слов’янськ, вул. Університетська, 30 каб. 31.

Телефон  097 2503791

Детальна інформація про роботу Секретаріат Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, з корисливими посиланнями міститься на телеграм-каналі https://t.me/ZNYKLI_BEZVISTI_MVS.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь