Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники та ветерани органів прокуратури, вітаємо Вас з професійним святом!

Дата: 01.12.2023 09:19
Кількість переглядів: 205

Прокуратура незалежної України — це верховенство Права, Закону і Справедливості. Кожен, хто обрав професію прокурора, свідомо став на складний, але надзвичайно важливий шлях боротьби зі злочинністю.

 


Органи прокуратури були, є і будуть одним з ключових державних органів, які стоять на захисті прав та свобод людини і громадянина, суспільних і державних інтересів. Сьогодні Україна проходить етап важливих змін. І тут важливими є міцні інституції, зокрема органи прокуратури, правоохоронні органи, які мають стати надійним фундаментом побудови міцної правової європейської держави.

 


Дякуємо кожному, хто самовіддано, часто з ризиками для життя, документує злочини, збирає докази і в суді доводить вину злочинців! Дякуємо за вашу невтомність, професіоналізм, готовність щодня працювати на максимум і захищати нашу державність!
Бажаємо миру, витримки і наснаги! Разом — вистоїмо і неодмінно переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь