Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення від 01.12.2023р. про публічну пропозицію (оферту) комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника»

Дата: 01.12.2023 16:08
Кількість переглядів: 305

Повідомлення від 01.12.2023р.

про публічну пропозицію (оферту) комунального підприємства «Добропільська служба єдиного замовника» Публічного індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами

 

 

            Комунальне підприємство «Добропільська служба єдиного замовника», яке розташоване за адресою: 85000, Донецька область, м. Добропілля, вул. Першотравнева,40 є виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на підставі розпорядження начальника міської військової адміністрації від 31.01.2023р. №44 «Про визначення права на здійснення послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Добропільської міської територіальної громади» пропонує індивідуальним споживачам, які є співвласниками багатоквартирного будинку, (далі – Споживачам) отримувати послугу з управління побутовими відходами (змішаними) на території м. Добропілля, Донецької області шляхом приєднання до Публічного індивідуального договору з управління побутовими відходами, який є публічним договором приєднання (далі – Договір).

            Цей Договір укладається сторонами з урахуванням статей 633,634,641,643 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору згідно з заявою-приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та інше) або мовчання (не вчинення Споживачем дій щодо відмови від комунальної послуги протягом 30 днів з моменту публікації договору на офіційному веб-сайті Добропільської міської військової адміністрації (vp@mrd.gov.ua).

            Розміщення даного Договору на офіційному веб-сайті Добропільської міської військової адміністрації за посиланням: vp@mrd.gov.ua є публічною офертою (пропозицією) Виконавця на адресу Споживачів.

            Цей Договір укладається шляхом надання повної й безумовної згоди (акцепту) Споживача на укладення Договору в повному обсязі, без підпису письмового примірника Договору Сторонами.

            Укладаючи цей Договір Споживач автоматично погоджується з повним та безумовним прийняттям положень цього Договору та всіх додатків, які є невід’ємними частинами Договору.

            Нарахування оплати за надання послуг з управління побутовими відходами здійснюється виходячи з кількості осіб, згідно з державною реєстрацією місця проживання у житловому приміщенні.

            У разі незатвердження тарифу на послугу з управління побутовими відходами  вказаного в публічній пропозиції (оферті), для розрахунків буде використовуватися раніше діючий тариф.

Послуга з управління побутовими відходами є комунальною послугою, що надається мешканцям населених пунктів Добропільської міської територіальної громади і на ці правовідносини розповсюджується Закон України «Про житлово-комунальні послуги», частиною другою статті 7 якого визначено обов’язок Споживача укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку і випадках, визначених законом.

 

 

Директор КП «ДСЄЗ»                                                                 Сергій КАРЛІКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь