Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добропільчанка - серед переможниць конкурсу «Жінка Донеччини»

Дата: 05.12.2023 14:21
Кількість переглядів: 195

2 грудня 2023 року у «Культурному хабі «Донеччина» у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможниць обласного конкурсу «Жінка Донеччини». Захід проведено Донецькою обласною державною адміністрацією за фінансової підтримки Структури ООН Жінки та Благодійного Фонду «Слов’янське серце».

Конкурсний відбір проходив за 12 номінаціями, в одній з них, а саме «Психологіня року» переможницею стала Ольга Пасічник, практичний психолог навчально–виховного комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів–ліцей м. Добропілля. Ольга Вікторівна - творчий і креативний психолог, який відрізняється професіоналізмом, позитивним підходом, ефективними формами роботи. Накопичений досвід вона опрацьовує, систематизує і творчо реалізовує, розробляючи проєкти, корекційні та просвітницькі програми, презентуючи його колегам.

Серед номінантів конкурсу були також добропільчанки Катерина Іваненко (номінація «Медикиня року»), Тетяна Корячко («Культурне досягнення року»), Юлія Калашник («Вчитель року»), Марина Кучеренко («Волонтерка року»), Вікторія Жидкова («Зоозахисниця року»).

«У нас, українців, є містке та шанобливе слово для жінок – Берегиня. І вони бережуть не лише свій дім, свою родину, а й нашу країну, - зазначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. - Від початку повномасштабного вторгнення наша переможниця знайшла можливість отримати знання та навички надання першої психологічної допомоги, долучившись до тренінгів МГО «People in Need», до соціально–психологічного проєкту «Vela». І таких жінок у нас більшість. Честь їм та хвала».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь