Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Добропіллі відкрили меморіальний комплекс загиблим захисникам України

Дата: 06.12.2023 18:25
Кількість переглядів: 226

Сьогодні, 6 грудня, на центральному міському кладовищі у Добропіллі відкрили сектор поховання військових Збройних Сил України.

Герої, які віддали життя за свободу та незалежність України, знайшли свій вічний спокій на спеціальній ділянці цвинтаря. Важко передати сум, біль та жалобу за загиблими. Війна, яку принесли на нашу землю окупанти, торкнулася кожного українця, вона забирає життя кращих її синів та доньок.

 

Зона озеленення, тротуарна плитка, флагшток, мармурова плита, ліхтарі, які працюють від сонячних батарей, є складовими архітектурної композиції меморіалу, який стане священним місцем для всієї Добропільської громади.

«Вшанування загиблих воїнів Збройних Сил України – це наш святий обов’язок, зазначив начальник військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО. - Саме завдяки їм ми маємо можливість жити та працювати, планувати майбутнє і вірити у Перемогу. А вона неодмінно прийде, адже запорука цього – професіоналізм та відданість наших воїнів, від солдата до генерала. Героям слава і слава Україні, вільній, незалежній та незламній».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь