Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Добропіллі пройшли змагання до Дня ЗСУ

Дата: 09.12.2023 13:19
Кількість переглядів: 174

З  нагоди Дня Збройних Сил України за підтримки Добропільської міської військової адміністрації відбулися змагання з баскетболу серед аматорських команд силових структур.
На майданчик вийшли колективи 19-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в Донецькій області, які стали переможцями, Маріупольського РТЦК та СП та І-го взводу 10-го воєнізованого гірничо-рятувального загону ДВГРС.

 



«Ми пишаємося нашими героями Збройних Сил, які відчайдушно ведуть боротьбу з ворогом на передових рубежах, - відзначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. – Та зараз, під час війни, герої є і в тилу. Наші рятувальники першими надають допомогу постраждалим від обстрілів чи аварій на шахтах, службовці територіальних центрів комплектування виконують важливу обліково-призовну та мобілізаційну роботу з комплектування українського війська. Спортивні змагання навіть у цей важкий час дають нам надію на Перемогу і віру в те, що ми здолаємо будь-якого агресора»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь