Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добропільська громада – боротьба з ожеледицею триває

Дата: 12.12.2023 11:26
Кількість переглядів: 159

В ніч з 11 на 12 грудня у Добропільській громаді продовжилися несприятливі погодні умови, і комунальні служби докладають надзусилля, аби покращити ситуацію.
На дороги громади вийшли 8 одиниць комунальної техніки та 27 працівників, які займаються посипкою   вулиць та тротуарів. Окрім того, на допомогу  прийшли співробітники підрядних організацій та ДСНС.

 


Протягом двох діб працівники комунальних підприємств «Добропільський міський транспорт» та «Білицький парк культури та дозвілля» витратили понад 80 тонн посипального матеріалу. Розпочато обрізку повалених дерев, які стали причиною аварій на електромережах. Відновленням електропостачання займаються енергетики ДТЕК Донецьких електромереж.
Мороз та дощ, які не припиняються, заважають комунальним підприємствам виконувати свою справу. Однак, не зважаючи на це роботи по всій громаді тривають.
Просимо набратись терпіння. Разом ми переможемо будь-яку негоду!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь