Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальники завжди поряд з громадою

Дата: 13.12.2023 15:46
Кількість переглядів: 122

Під час негоди співробітники 19 Державного пожежно-рятувального загону у взаємодії з Добропільсьскою міською військовою адміністрацією вчасно відреагували на наслідки складних погодних умов в громаді, надавши допомогу у прибиранні аварійних опор, дерев та гілок.

 


Зокрема значний обсяг таких робіт бійці зробили 12 грудня у Білицькому, де очистили пішохідні зони у семи локаціях. Цього ж дня вони звільнили від повалених дерев та гілок дві зони у Добропіллі. Загалом на ліквідацію наслідків негоди залучалось 10 чоловік особового складу та дві од. техніки, повідомив керівник 19 ДПРЗ Валерій ОРЛОВ.
«Мешканці громади вдячні рятувальникам за надану допомогу, - відзначив начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО. – Цей приклад вкотре підкреслює, що тільки разом можна здолати і наслідки негоди, і перемогти ворога».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь