Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 грудня – День працівників суду

Дата: 15.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 225

Шановні судді та працівники апаратів судів!

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості.

 

В цей складний час повномасштабної ворожої агресії ви стоїте на варті дотримання законів, ефективно протидієте злочинності, самовіддано бороните суверенітет і недоторканність нашої країни. Впевнені, що ви й надалі виконуватимете свої обов'язки з повною відповідальністю, чесно і самовіддано служитимете державі та суспільству, а ваш професійний досвід, ініціативність та наполегливість стануть запорукою творення європейської правової держави.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, добробуту та благополуччя. Миру, добра та злагоди вашим родинам! Єдності, віри і незламності духу на шляху до Перемоги! Ми вистоїмо! Перемога буде за нами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь