Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Добропіллі дітям розповіли про мінну безпеку

Дата: 16.12.2023 11:50
Кількість переглядів: 247

Вже майже два роки Україна дає отпір агресору. За цей час  на території нашої держави збільшилась кількість  випадків травмування та загибелі людей від вибухонебезпечних предметів. Щоб знизити ризики виникнення нещасних випадків через мінну небезпеку, рятувальники постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення області. Для більш ефективного навчання громадян фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Донецькій області використовують мобільний клас з мінної безпеки.

 


Так, днями мобільний клас з мінної безпеки завітав до мешканців м. Добропілля. За допомогою плакатів та пам’яток всі охочі, а більшість з них склали діти, мали змогу детально ознайомитись з видами вибухонебезпечних предметів.
Співробітники Служби порятунку розповіли про кожен з них окремо, пояснили принципи їх дії та що треба робити у разі їх виявлення. Також рятувальники  показали, як виглядають маркувальні знаки, які вказують на мінну загрозу.
«Для мешканців громади і насамперед для дітей такі зустрічі вкрай необхідні та важливі, адже вони не завжди розуміють, яку небезпеку несуть боєприпаси, і з природньою цікавістю можуть їх брати в руки чи навіть розбирати, - зазначив секретар Добропільської міської ради Віталій Шевченко. – Тому впевнений, що такі навчальні заходи ми будемо проводити регулярно для того щоб учасники могли отримати практичні навички».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь