Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація з електропостачанням в Добропільській громаді

Дата: 19.12.2023 21:57
Кількість переглядів: 125

                                                                         Шановні мешканці громади!

 

Нажаль, через негоду, окремі населені пункти Добропільської громади вже більше тижня, повністю або частково залишаються знеструмленими.

 

Станом на 19.12.2023 повністю без електроенергії села Новий Донбас, Нововікторівка та Вікторівка. Частково відсутнє електропостачання в центральній частині м. Добропілля та в приватному секторі (район залізничної станції та Жданівський), сел. Водянське, м. Білицьке – вулиці Паркова, Донецька та Вознесенська. В Світлівському та Святогорівському старостатах – с.Красноярське, сел. Світле та Святогорівка, с. Вірівка, с. Копані відповідно.

 

Незважаючи на втому і погодні умови командна ДТЕК Донецькі електромережі (у тому числі більш 10 бригад з інших областей України), комунальні служби громади, роблять все можливе, а інколи і неможливе для скорішого усунення аварійних ситуацій.

 

З метою поліпшення умов подалання наслідків негоди, Добропільська міська військова адміністрація нагадує про постійне функціонування пунктів незламності в містах Добропілля, Білицьке, Світлівському, Святогорівському та Ганнівському старостинських округах.

Крім того, додатково тимчасово відкриті пункти незламності в районі залізничної станції м. Добропілля, м. Білицьке, с. Вірівка та с. Шевченко.

Більш детальну інформацію можна отримати при зверненні  до старост округів, квартальних вулиць, голів ОСББ або військової адміністрації.

 

Тримаємось разом! Ми робимо все, що від нас залежить, сподіваємось що вже скоро світло з'явиться у всіх помешканнях нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь