Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні питання життєдіяльності громади обговорили з її активом

Дата: 04.01.2024 20:59
Кількість переглядів: 171

Днями у Добропільській МВА відбулась зустріч керівництва адміністрації та комунальних підприємств міської ради з головами ОСББ, квартальними та керуючими компаніями з питань зміни надавача послуги з вивезення побутових відходів та перегляду тарифів на дану послугу. 

 

 

Під час зустрічі з активом громади була доведена інформація щодо необхідності перегляду тарифу на послуги з управління побутовими відходами та прийнятого рішення по зміні надавача послуги з приватного підприємця на КП «Добропільська служба єдиного замовника» міської ради, а також обґрунтування підвищення тарифів. Було наголошено на невідкладному укладанні договорів з комунальним підприємством та роз'яснено причинно-наслідковий зв'язок між своєчасністю оплати та якістю наданої послуги.

 

 

Реквізити КП «Добропільська служба єдиного замовника»:

 

85000, Донецька область, м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд.40

Р/р UA623351060000026000302020722 в ТВБВ 10004/01 Філії ДОУ АТ «Державний ощадний банк України», МФО 335106, ЄДРПОУ 32897226, ІПН 328972205074, св-во 100012064, e-mail: zamovnek@i.ua

 

 

Крім того, з представниками громадськості обговорили питання водозабезпечення міста, пояснили проблеми технологічних процесів, проінформували про рішення керівництва МВА щодо застосування альтернативних джерел водопостачання, звітували про виконані роботи по бурінню та введенню в експлуатацію свердловин в с.Ганнівка та деяких населених пунктах громади. Та проблеми, які виникли під час проведення ремонтних робіт по заміні насосів на ВНС Золотий Колодязь.

 

 

Також на зустрічі піднімалось питання вуличного освітлення до настання комендантської години, особливо у місцях масового скупчення, основних переходах (перехрестях), зупинках громадського транспорту.

 

 

По всім порушеним питанням надані відповідні доручення з метою їх подальшого врегулювання.

 

 

Тільки у підтримці одне одного ми зможемо подолати ворога і наблизити Перемогу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь