Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вадим Філашкін на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» наголосив на відповідальності за використання коштів, виділених на відновлення

Дата: 23.01.2024 14:31
Кількість переглядів: 126

Голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» вчергове наголосив на відповідальності за використання коштів, виділених на відновлення об'єктів інфраструктури.

Учасники засідання обговорили підсумки використання в області коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, передбачених минулого року для Добропільської громади.

«Безпекова ситуація залишається пріоритетним напрямком, тому, у першу чергу, всі зусилля спрямовані на ремонт та оснащення укриттів та об'єктів цивільного захисту населення.

Закликаю до доцільного використання бюджетних коштів та раціонального ставлення до відбудови регіону», - зазначив Вадим Філашкін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь