Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Колишніх вчителів – не буває!

Дата: 12.02.2024 13:56
Кількість переглядів: 270

Якщо професія обрана за покликанням, весь свій час людина віддає своїй справі, своїм учням, адже ти вчитель - і вдень і вночі. Євгена Едуардовича Рибалку, викладача музичної школи № 1 м.Добропілля, згадують з болем і сумом непоправної втрати всі: учні, батьки та колеги. Вони завжди будуть пам'ятати його посмішку, безмежну доброту, готовність прийти на допомогу. Цієї світлої, талановитої людини вже понад року немає поруч з нами, він поклав своє життя за Батьківщину.

Але і після загибелі він служить рідній школі. Днями дружина Євгена, Марія, передала в дар школі власну ударну установку. Тепер у бажаючих навчатись грі на ударних інструментах з'являться додаткові можливості.

"Відділ культури і туризму Добропільської міської ради, адміністрація закладу, висловлюють щиру подяку родині загиблого воїна та запевняють, що подарунок вірно служитиме справі творчого розвитку дітей Добропільщини".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь