Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Дата: 15.02.2024 13:13
Кількість переглядів: 306

Шановні учасники бойових дій на території інших держав, ветерани Афганської війни!

Прийміть вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Через страшне горнило афганської війни пройшли тисячі українських солдат. Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. 72 українських воїни зникли безвісти. Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовами, 711 дітей – сиротами.
Важливо зазначити, що після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Ці війни залишили невиліковну рану у серцях українців, хто брав участь у бойових діях, хто втратив синів, батьків чи друзів.
У війні росії проти України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від загарбників.
Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності й вірності військовому обов’язку тих українців, які пронесли важкий тягар війни.

Шана воїнам за відвагу, доблесть та відданість державі. Зичемо всім міцного здоров'я, миру, злагоди й добра!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь