Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обов’язкова верифікація

Дата: 13.03.2024 08:05
Кількість переглядів: 85

Возможно, это изображение в стиле поп-арт (текст)

На виконання п. 27 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги “єВідновлення”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 р. №381 власники пошкоджених об’єктів нерухомого майна, які отримали компенсацію на відновлення за програмою Є-Відновлення» після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, зобов’язані протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт разом з фотофіксацією.

Придбання будівельної продукції та оплата ремонтних робіт за рахунок компенсації для проведення ремонту, виплаченої першим платежем, має бути здійснена не пізніше 12 місяців з дати зарахування компенсації на спеціальний рахунок.

З метою встановлення факту цільового використання компенсації для проведення ремонту у разі неподання повідомлення про завершення ремонтних робіт, передбаченого пунктом 27 Порядку, протягом 12 місяців після зарахування коштів на спеціальний рахунок комісією проводиться обов’язкова верифікація протягом 30 календарних днів після закінчення дванадцятимісячного строку.

Подати повідомлення можна засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія; в паперовій формі через адміністратора центру надання адміністративних послуг, посадову особу органу соціального захисту населення або нотаріуса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь