Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Індивідуальна грошова підтримка від чеської гуманітарної організації "Людина в біді" вразливим верствам населення

Дата: 13.03.2024 11:11
Кількість переглядів: 118

Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текст «People in N»

Сьогодні керівництво Добропільської МВА зустрілось з постійними партнерами - Чеською гуманітарною організацією "Людина в біді" (People in Need), які презентували програму надання допомоги людям з числа найбільш вразливих верств населення: ВПО, особи з інвалідністю, пенсіонери, самотні батьки, багатодітні родини, родини з дітьми, особливо люди з обмеженою мобільністю, що постраждали від збройної агресії російської федерації.

Запропонована індивідуальна грошова підтримка, яка може бути використана на наступні послуги:

- відшкодування вартості транспортних послуг для доступу до необхідних медичних оглядів/послуг або юридичних послуг (наприклад, проїзд до місць проведення комісій МСЕК/ЛКК, судових інстанцій, виконавчих служб, пенсійного фонду, банківських установ);

- відшкодування вартості зборів або довідок, пов'язаних з медичними довідками (наприклад, встановлення статусу інвалідності чи набуття права власності, допоміжні послуги державної або нотаріальної/адвокатської системи);

- відшкодування витрат на оформлення документів та юридичні подання (платні консультації, замовлення витягів, паспортів, висновків тощо);

- відшкодування придбання допоміжних пристроїв за призначенням (рекомендацією) лікаря: окуляри, слухові апарати, ортопедичне взуття, підтримуючі корсети, ходунки, крісла-туалети.

Гранична сума допомоги складає 7600 гривень. На сплату тієї чи іншої послуги необхідне підтвердження цільового використання (наприклад, надання чеків, рецептів).

Подати заявку можна до 15 травня 2024 року, з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 14:00 за телефоном Call-центру: 095-091-22-38.

Возможно, это изображение 2 человека и люди учатся

"Дуже приємно, коли поряд є люди, які вболівають за життя і здоров'я мешканців нашої громади та надають таку необхідну допомогу. Бажаємо нашим партнерам з People in Need всіляких благ, наснаги та терпіння," - зазначив Віталій Шевченко, секретар Добропільської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь