Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Добропіллі відбулося перше засідання Робочої групи з оцінки корупційних ризиків

Дата: 13.03.2024 13:17
Кількість переглядів: 120

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, розпорядження начальника Добропільської міської військової адміністрації від 14 лютого 2024 року № 131 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Добропільської міської ради» у Добропіллі відбулось перше засідання Робочої групи.

Під час засідання, Робочою групою узгоджено організаційні питання своєї діяльності, проведено тренінг для членів Робочої групи, а також складено та затверджено План оцінювання корупційних ризиків у діяльності Добропільської міської ради та її виконавчих органів, для підготовки проекту розпорядження начальника міської військової адміністрації про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням та правопорушенням, пов’язаним з корупцією у Добропільській міській раді на 2024-2025 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь