Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БФ «Слов'янське серце» провів інформаційний захід для жінок Добропільської громади

Дата: 14.03.2024 09:20
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Завдяки налагодженій співпраці між БФ «Слов'янське серце» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради 13 березня у приміщенні Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, в рамках проєкту «Сила жінок: проєкт жіночого активізму для покращення доступу до правосуддя та протидії гендерно зумовленому насильству» пройшов інформаційний захід для жінок Добропільської громади.

Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся и текст

Учасниці отримали знання щодо видів гендерно зумовленого насильства та ознайомились з законодавчими та нормативно-правовими актами в сфері його протидії.

Інформаційна підготовка жінок та дівчат у питаннях протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству є важливим елементом у протидії цьому явищу.

Висловлюємо БФ «Слов'янське серце» вдячність за приділений час, надання корисної інформації та консультативно-правової допомоги по окремим ситуаціям


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь