Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взаємодія влади та бізнесу приносить суттєву користь громаді. Вдалим прикладом цього є співпраця Добропільської МВА та ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ".

Дата: 15.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 122

З осінньо-зимовою відлигою в Добропільській громаді актуальними постають питання благоустрою територій. На жаль, стан дорожнього покриття значно погіршився і потребує термінового реагування.

 

Вирішення цього питання власними силами потребувало часу, якого в умовах воєнного стану досить обмаль. Але для цього і існують партнери - ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ", які дуже оперативно та вчасно відреагували на звернення Добропільської МВА і надали у тимчасове безоплатне користування комунальним підприємствам міської ради автогрейдер та підсипні матеріали, що надасть можливість найближчим часом частково вирішити проблему стану доріг - відсипати та спланувати проблемні ділянки приватного сектору міст, сіл та селищ громади.

 

Дякуємо керівництву компанії ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ" за розуміння та підтримку! Приємно відчувати, що такі люди є поруч.

 

Бажаємо Вам сил, наснаги та процвітання!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь