Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взаємодія влади та бізнесу приносить суттєву користь громаді. Вдалим прикладом цього є співпраця Добропільської МВА та ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ".

Дата: 15.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 103

З осінньо-зимовою відлигою в Добропільській громаді актуальними постають питання благоустрою територій. На жаль, стан дорожнього покриття значно погіршився і потребує термінового реагування.

 

Вирішення цього питання власними силами потребувало часу, якого в умовах воєнного стану досить обмаль. Але для цього і існують партнери - ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ", які дуже оперативно та вчасно відреагували на звернення Добропільської МВА і надали у тимчасове безоплатне користування комунальним підприємствам міської ради автогрейдер та підсипні матеріали, що надасть можливість найближчим часом частково вирішити проблему стану доріг - відсипати та спланувати проблемні ділянки приватного сектору міст, сіл та селищ громади.

 

Дякуємо керівництву компанії ПАТ "МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ" за розуміння та підтримку! Приємно відчувати, що такі люди є поруч.

 

Бажаємо Вам сил, наснаги та процвітання!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь