Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники житлово-комунального господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Дата: 17.03.2024 09:29
Кількість переглядів: 94

 

На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності Добропільської громади. Вдень і вночі, без вихідних, у складних умовах, завдяки відданості своїй справі вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення міст, сіл та селищ.

Хочемо висловити щиру вдячність усім тим, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя. І це не просто слова, у такий нелегкий для країни час, комунальники ризикуючи власним життям роблять все для того, щоб у оселях наших людей було тепло, вода, світло.

Сьогодні важливо відзначити ваш високий рівень та сталеву витримку у виконанні робіт в умовах війни. Вам доводиться виконувати не тільки щоденні виробничі завдання, але ще й стикатися з ускладненнями, розв’язувати складні екстрені задачі, які виникають через збройну агресію рф.

Дякуємо всім за щоденну напружену працю і від щирого серця бажаємо довгоочікуваного та довготривалого миру, міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь