Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Добропільської громади взяли участь у форумі Платформи сталого розвитку вугільних міст

Дата: 03.04.2024 08:19
Кількість переглядів: 161

Возможно, это изображение 16 человек

28-30 березня 2024 року у м. Київ проходив триденний захід «Трансформація вугільних регіонів: від теорії до реалізації проєктів» з відновлення та трансформації шахтарських громад України.

Учасниками заходу від Добропільської МВА стали секретар міської ради Шевченко Віталій, начальник відділу економіки Сухомлинова Аліна, завідувач сектору з питань інноваційної політики та інвестиційної діяльності Ткаченко Наталія, представники малого та середнього бізнесу, профспілок вугільних підприємств громади.

Мета заходу обмін практиками в контексті процесу відбудови України, а також концепція нових проєктів актуальних саме зараз, для реалізації в громадах. Важливим моментом зустрічі є посилення горизонтальної взаємодії між шахтарськими громадами та встановлення контактів з експертним та донорським середовищем. Ця співпраця триває не один рік і запустила реальні процеси, що дозволило розвиватися проєктам з набагато більшими ресурсами.

Возможно, это изображение 11 человек, люди учатся и стол

Основна увага приділена можливості адаптування до нових економічних умов, особливо в контексті переходу до відновлюваних джерел енергії, розробці конкретних, дієвих підходів та ініціатив, які допоможуть шахтарським громадам адаптуватись до нових реалій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь