Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Добропільської громади взяли участь у форумі Платформи сталого розвитку вугільних міст

Дата: 03.04.2024 08:19
Кількість переглядів: 130

Возможно, это изображение 16 человек

28-30 березня 2024 року у м. Київ проходив триденний захід «Трансформація вугільних регіонів: від теорії до реалізації проєктів» з відновлення та трансформації шахтарських громад України.

Учасниками заходу від Добропільської МВА стали секретар міської ради Шевченко Віталій, начальник відділу економіки Сухомлинова Аліна, завідувач сектору з питань інноваційної політики та інвестиційної діяльності Ткаченко Наталія, представники малого та середнього бізнесу, профспілок вугільних підприємств громади.

Мета заходу обмін практиками в контексті процесу відбудови України, а також концепція нових проєктів актуальних саме зараз, для реалізації в громадах. Важливим моментом зустрічі є посилення горизонтальної взаємодії між шахтарськими громадами та встановлення контактів з експертним та донорським середовищем. Ця співпраця триває не один рік і запустила реальні процеси, що дозволило розвиватися проєктам з набагато більшими ресурсами.

Возможно, это изображение 11 человек, люди учатся и стол

Основна увага приділена можливості адаптування до нових економічних умов, особливо в контексті переходу до відновлюваних джерел енергії, розробці конкретних, дієвих підходів та ініціатив, які допоможуть шахтарським громадам адаптуватись до нових реалій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь