Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чисте довкілля - запорука добробуту громади!

Дата: 04.04.2024 07:39
Кількість переглядів: 62


Щороку навесні у Добропільській громаді відбувається благоустрій та впорядкування територій. Кожен може зробити свій посильний внесок у загальну благородну справу, адже підтримувати чистоту та бережно ставитися до навколишнього середовища - це наше спільне завдання.

На виконання
 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» Добропільська міська військова адміністрація звертається до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців знайти можливість провести до 15 квітня 2024 року роботи з благоустрою та санітарної очистки на прилеглих територіях (розчистка від листви, сухих гілок, минулорічної трави та будівельних матеріалів, вивезення сміття, по можливості, проведення заходів з озеленення, побілки бордюр та дерев, приведення до ладу клумб й газонів). Всі ці заходи обов'язково мають проходити з дотриманням безпекових умов і обмежень.


"В умовах сьогодення кожен тримає свій фронт. Захисники - боронять кордони держави, а цивільні, озброївшись граблями, сапами, мітлами підтримують порядок в тилу, бо нашу Перемогу ми маємо зустріти у чистому та охайному спільному домі!" - зазначив Андрій Бондаренко, начальник Добропільської МВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь