Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вчасно сплачені рахунки за спожиті послуги – запорука стабільної роботи підприємства!

Дата: 06.04.2024 10:00
Кількість переглядів: 56

Возможно, это изображение деньги и текст

По закінченню опалювального сезону КП «Добро» Добропільської міської ради підводить підсумки і планує свою діяльність на наступний опалювальний сезон 2024-2025 рр.

Так, завдяки плідній командній роботі фахівців Добропільської МВА та комунального підприємства у 2023 році вдалось списати кредиторську заборгованість за отримане паливо перед ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» на суму 379 258 112,16грн. Слід зазначити, що погашення даної заборгованості жодним чином не стосується боргів населення перед КП «Добро» за отримані послуги з теплопостачання.

Комунальникам дати тепло і затишок в домівки кожного неможливо без активної участі споживачів, а саме оплати за послугу опалення в повному обсязі кожного абонента. Так, станом на 1 квітня 2024 року заборгованість громадян перед комунальним підприємством складає 158 млн. гривень.

За попередніми підрахунками першочергові заходи з підготовки до нового зимового періоду передбачають проведення капітальних і поточних ремонтів котелень та теплових мереж на загальну суму понад 120 млн. грн.

Прогнозований об’єм споживання вугілля на опалювальний сезон 2024-2025 рр. складатиме 40,4 тис. тон на суму понад 240 млн. грн.

Подальша несплата населенням за фактично отримані послуги не дасть можливості якісно підготуватись до нового осінньо-зимового періоду, внаслідок чого він може опинитися під загрозою зриву.

Своєчасна оплата комунальних послуг – це щомісячний обов’язок кожного споживача.

Звертаємо Вашу увагу на те, що введення воєнного стану не звільняє споживачів від сплати житлово-комунальних послуг. Також, враховуючи ситуацію, що склалася на території України, ми розуміємо складність процедури здійснення оплати та пропонуємо Вам сплачувати за послуги ЖКГ за допомогою електронних засобів. Тим хто на сьогодні не спроможний погашати заборгованість в повному обсязі, підприємство пропонує підписати договір реструктуризації боргу, що дасть можливість сплачувати його частинами, без застосування штрафних санкцій.

Дякуємо за порозуміння, тільки разом ми зможемо вистояти в цих надскладних умовах.

Де Єдність – там Перемога!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь