Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Робочої групи

Дата: 01.05.2024 12:36
Кількість переглядів: 77

 

30 квітня 2024 року пройшло засідання Робочої групи з проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Добропільської міської ради та її виконавчих органах під головуванням заступника начальника Добропільської міської військової адміністрації Ігоря КУРДІ

Під час засідання робочою групою розглянуто і погоджено перелік питань щодо анонімного опитування (анкетування) зовнішніх (внутрішніх) заінтересованих сторін у діяльності Добропільської міської ради та її виконавчих органах.

Мета анкетування – проаналізувати думки зовнішніх заінтересованих сторін про те, як можна покращити діяльність Добропільської міської ради та її виконавчих органів.

Анкетування дозволить покращити процес управління корупційними ризиками із урахуванням особливостей середовища Добропільської міської ради та її виконавчих органів.

Результати проведеного анонімного опитування (анкетування) внутрішніх заінтересованих сторін будуть використані для визначення потенційно вразливих до корупції основних функцій (напрямів діяльності) та процесів у діяльності Добропільської міської ради та її виконавчих органів.

Форму анонімного опитування (анкетування) зовнішніх заінтересованих сторін можна буде знайти на офіційному сайті Добропільської МВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь