Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні за ініціативою відділу освіти Добропільської міської ради та підтримки військової адміністрації відбулась урочиста зустріч обдарованої учнівської молоді Добропільщини.

Дата: 23.05.2024 11:12
Кількість переглядів: 65

Сьогодні за ініціативою відділу освіти Добропільської міської ради та підтримки військової адміністрації відбулась урочиста зустріч обдарованої учнівської молоді Добропільщини.

Талановиту команду Добропільської ТГ "Non-stop", яка представляла Донецьку область у ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ УЧНІВСЬКОМУ ТУРНІРІ ЮНИХ ПРАВОЗНАВЦІВ та посіла  3 місце у рейтингових боях, а також отримала спеціальний диплом від Міністерства освіти і науки України " За патріотизм, стійкість та незламність " привітав начальник Добропільської МВА Андрій БОНДАРЕНКО та висловив слова захоплення наполегливістю і обдарованістю учнів, подарувавши символічні подарунки.

Військова адміністрація вітає склад команди "Non-stop": Білоконь Ніколіну, Долю Данила, Іконнікову Анну, Кучук Софію, Кузьменко Андрія та керівників, які підготували учнів до фіналу Всеукраїнського турніру: Денисову Лілію та Денисову Аліну з почесною Перемогою.

Окремо виділили та привітали креативного та життєрадісного Андрія Сухомлинова, учня Добропільського НВК № 7, який здобув 3 місце у конкурсі-захисті МАН України, секція "Історичне краєзнавство".

Андрій під керівництвом Тераніс Анжеліки підготував роботу на тему: «Роль гастрольної діяльності театральної трупи Марка Кропивницького в українському національному відродженні на Донеччині наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття (на прикладі гастролей у Слов’янську)».

Вітаємо з перемогою!

Бажаємо учнівській молоді Добропільської громади подальших успіхів, нових перемог, натхнення, цілеспрямованості, за Вами – майбутнє!

Ми переконані, що наша обдарована молодь досягне нових вершин світової науки та надалі здобуватиме славу Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь