Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ощадбанк та Добропільська міська військова адміністрація стали партнерами для фінансової підтримки бізнесу

Дата: 24.05.2024 11:17
Кількість переглядів: 101

 

23 травня 2024 року Ощадбанк та Добропільська міська територіальна громада уклали договір, який передбачає можливість власників мікро-, малого та середнього бізнесу, які отримали в банку фінансування в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», одержати 100% відшкодування ставки протягом перших двох років користування цим кредитом.

Щоб скористатись компенсацією відсоткової ставки з місцевого бюджету, після підписання кредитного договору з Ощадбанком суб’єкту господарювання слід звернутися до відділу економіки Добропільської міської ради за телефоном: +380954027084 з понеділка по п'ятницю, з 08.00 до 16.00.

«Від початку повномасштабної війни багатьом підприємцям довелось релокувати свій бізнес, а ті хто залишився, втратили частину клієнтів, ринки збуту та прибуток. Тому Ощад у співпраці з місцевою владою прагне допомогти відновити такі підприємства, переформувати їх або започаткувати щось нове», - зазначила Ганна ПРАСОЛ, начальниця Донецького обласного управління Ощадбанку.

За обсягами фінансування Ощадбанк є лідером «Доступні кредити 5-7-9%» у Донецькій області. За період з лютого 2022 року 22 підприємці Донеччини отримали кредити в Ощаді в рамках цієї програми на загальну сумму 122,7 млн грн., майже половину цієї суми одержали підприємці з Добропільщини.

«Мета створення програми - сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в Добропільській громаді, щоб кожен підприємець мав доступ до пільгових кредитів. Таким чином влада підтримує економіку регіону та створення нових робочих місць», - зауважив Андрій БОНДАРЕНКО, начальник Добропільської МВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь