Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ощадбанк та Добропільська міська військова адміністрація стали партнерами для фінансової підтримки бізнесу

Дата: 24.05.2024 11:17
Кількість переглядів: 78

 

23 травня 2024 року Ощадбанк та Добропільська міська територіальна громада уклали договір, який передбачає можливість власників мікро-, малого та середнього бізнесу, які отримали в банку фінансування в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», одержати 100% відшкодування ставки протягом перших двох років користування цим кредитом.

Щоб скористатись компенсацією відсоткової ставки з місцевого бюджету, після підписання кредитного договору з Ощадбанком суб’єкту господарювання слід звернутися до відділу економіки Добропільської міської ради за телефоном: +380954027084 з понеділка по п'ятницю, з 08.00 до 16.00.

«Від початку повномасштабної війни багатьом підприємцям довелось релокувати свій бізнес, а ті хто залишився, втратили частину клієнтів, ринки збуту та прибуток. Тому Ощад у співпраці з місцевою владою прагне допомогти відновити такі підприємства, переформувати їх або започаткувати щось нове», - зазначила Ганна ПРАСОЛ, начальниця Донецького обласного управління Ощадбанку.

За обсягами фінансування Ощадбанк є лідером «Доступні кредити 5-7-9%» у Донецькій області. За період з лютого 2022 року 22 підприємці Донеччини отримали кредити в Ощаді в рамках цієї програми на загальну сумму 122,7 млн грн., майже половину цієї суми одержали підприємці з Добропільщини.

«Мета створення програми - сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в Добропільській громаді, щоб кожен підприємець мав доступ до пільгових кредитів. Таким чином влада підтримує економіку регіону та створення нових робочих місць», - зауважив Андрій БОНДАРЕНКО, начальник Добропільської МВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь