Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З турботою про довкілля населених пунктів громади

Дата: 25.07.2024 17:13
Кількість переглядів: 41

Однією з найболючіших тем в Добропільській громаді є боротьба зі стихійними сміттєзвалищами. Такі ділянки сміттєзвалищ утворюють самі мешканці. Це додаткове навантаження на місцевий бюджет та збільшення витрат по комунальним підприємствам.

Сьогодні працівники комунального підприємства «Білицький парк культури та відпочинку» провели роботи по ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території міста Білицьке.

Так, з території контейнерного майданчика біля 19-ї котельні вивезли 4 автомобілі сміття (загальною вагою 40 т.) та 5 авто з контейнерного майданчика по вулиці Харківській (50 т).

Вкотре наголошуємо, що саме стихійні сміттєзвалища є одним з основних джерел забруднення навколишнього середовища, від якого страждають, як люди, так і тварини й рослини, а також страждатимуть майбутні покоління.

Сподіваємося, що мешканці громади належним чином оцінять проведену роботу комунальниками та будуть менше засмічувати відходами довкілля.

Інформуємо, що викидання сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену законом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь