Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні питання Донецької області обговорили на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 25.07.2024 17:20
Кількість переглядів: 65

 

25 липня під головуванням начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна відбулось чергове засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України від Донецької області. На засіданні розглянули нагальні проблеми регіону: підготовка до опалювального сезону 2024-2025 років, водопостачання Донеччини, виконання місцевих бюджетів на 2024 рік і планування на 2025 рік, протидія безпековим загрозам, відновлення інфраструктури, робота закладів освіти у воєнний час та підтримку сільського господарства.

Серед інших також розлянули питання реалізації експериментальних проєктів із забезпечення населення скрапленим газом, вугіллям та деревиною паливною. Співдоповідачем по цьому питанню був начальник Добропільської військової адміністрації Андрій Бондаренко, який звертаючись до членів Конгресу зазначив, що підготовка до ОЗП здійснюється силами КП «Добро» та за підтримки громад, але фінансової можливості закупівлі вугілля у КП та в місцевих бюджетах немає. Для проходження опалювального сезону необхідно 40 тис.тон вугілля, що приблизно складає 250 млн.грн.

Завдяки спільним зусиллям і підтримці всіх рівнів влади 11 липня 2024 року був підписаний меморандум про співпрацю з ДП «Добропіллявугілля-видобуток», згідно якого державне підприємство готове поставити вугілля в необхідній кількості на умовах відтермінування платежу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь