Добропільська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Добропільській МВА

Дата: 31.07.2024 13:32
Кількість переглядів: 49

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

31 липня відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Добропільській МВА під головуванням заступника начальника міської військової адміністрації Ігоря КУРДІ.

Під час засідання розглянули питання контролю за утриманням дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, евакуйованих до інших громад та стан захисних споруд цивільного захисту для укриття населення, розташованих на території Добропільської міської територіальної громади.

Служба у справах дітей міської ради звітувала про підтримання постійного зв'язку з батьками вихователями, системне отримання інформації від служб за фактичним місцем проживання прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Нагадаємо, що з громади евакуйовано 5 прийомних сімей та 3 дитячих будинки сімейного типу.

За запитами сімей місцевою владою надається вся необхідна допомога для задоволення першочергових потреб.

Щодо стану захисних споруд цивільного захисту для укриття населення, розташованих на території Добропільської міської територіальної громади, то їх на території розташовано 80. З них 15 протирадіаційних та 65 найпростших.

З міркувань безпеки населення, адреси не висвітлюються в ЗМІ, але у разі винекнення питань щодо утримання захисних споруд мешканці громади можуть звернутися до відділу з питань НС та ЦЗН Добропільської МВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь